Rockcafé Lazaru’s

Hardrockcafé in Leiden

Leids rockcafé & metalbar

Rockcafé Lazaru’s is de hardrock, rock, metal, grunge en overige teringherrie tempel van Leiden en omstreken! Wij accepteren iedereen, zolang je maar van fatsoenlijke muziek houdt. In deze tent waar zelfs de glazenhaler weet wat de fenomenologische theorie inhoudt en de barman je zo even bijpraat over de laatste postulaten van de algemene relativiteitstheorie, zouden we liegen als je hier niet aan je trekken kunt komen. Beliebers en andere teergevoeligen worden geadviseerd zich elders in de stad te melden 😉

Gewoon gastvrij, geheel U2-vrij!

Laza is de hele week vanaf vier uur ’s middags geopend, in de zomer op woensdag tot en met zondag zelfs vanaf 2! Althans, als de dienstdoende barman zich de vorige avond niet helemaal de getver in gezopen heeft. Op zaterdagavond kun je ook rustig heen en weer lopen naar De Hut voor je dagelijkse dosis dagger-muziek. Uiteraard is er een rookruimte, hebben we Grolsch van de tap en veel verschillende bieren op fles en kun je je lol op met een fijn potje darten.

Zaalverhuur

Wil je zelf iets organiseren in Rockcafé Lazaru’s? Dat kan! Denk aan je verjaardag, afstudeerborrel of de albumpresentatie van je band. Alles is bespreekbaar, dus schroom niet om contact op te nemen. Meer info over zaalhuur, ook in onze andere ruimtes, lees je hier.

Bands en optredens

Wekelijks zijn er in Lazaru’s live optredens van bands. Wil je ook een keer spelen? Dat kan! Een volledige backline is aanwezig. We bieden je graag een podium waar al je fans je kunnen komen bekijken en beluisteren. Neem contact op via de mail met Wouter voor meer informatie.

Sportwedstrijden kijken

In Lazaru’s kun je ook terecht voor het aanschouwen van een lekker potje darts. Of voetbal. Of vrouwenhockey. Of curling. Of pingpong tafeltennis. Of schoonspringen. Wat jij wilt. Als het sport is, kijken we met je mee. Hieronder zie je welke wedstrijden we sowieso op hebben staan de komende tijd. Powered by Pubcoach.

Openingstijden

Leiden kent een deurtijdenbeleid, waardoor in de hele stad horecalocaties gebonden zijn aan specifieke eindtijden waarop je nog naar binnen mag. Vaak gaat de avond (of liever, de nacht) binnen nog wel even door, maar mogen er geen nieuwe mensen meer naar binnen (dus je kan niet meer van kroeg naar kroeg). De deurtijden voor Laza:

  • Ma en di: 16.00 – 01.00 uur
  • Wo en do: 16.00 – 01.00 uur (zomer vanaf 14.00u)
  • Vrij en zat: 16.00 – 02.00 uur (zomer vanaf 14.00u)
  • Zon: Half uur voor aftrap eredivisie – 01.00 uur (zomer vanaf 14.00u)

Rockcafé Lazaru's - Leiden - floorplan

31
okt

Popquiz

  De reguliere popquiz in een ander jasje, met louter beeldfragmenten (en audio uiteraard). Net...

Read More