Zaalverhuur

Feestje vieren in Leiden


Zaalhuur Laza & De Hut

Rockcafé Lazaru’s en De Hut van Ome Henne kennen twee zalen die in het geheel afgehuurd kunnen worden, De Hut en de bovenbar. In beiden zalen is een volledige geluids- en lichtinstallatie aanwezig die de zalen in no time omtoveren tot een gezellige feestruimte. De ruimtes zijn ideaal voor bijvoorbeeld (afstudeer)borrels, verjaardagen en uiteraard ook voor feestjes. Voor de zalen wordt geen huur gevraagd en verdere afspraken zijn altijd mogelijk. Voor meer informatie of het reserveren van de zalen, neem contact op met Wouter.

De Hut reserveren

In De Hut van Ome Henne passen 150 personen. In tegenstelling tot de bovenbar heeft De Hut een eigen voordeur. In de Hut is een volledig karaokesysteem aanwezig die kosteloos gebruikt kan worden indien de Corona maatregelen dit toelaten. De Hut heeft buiten het geluid- en karaokesysteem ook een eigen muzieksysteem. Je kunt dus zelf kiezen of je een eigen DJ neerzet met eigen spullen of een eigen DJ neerzet op ons muzieksysteem. De Hut is elke dag van de week te reserveren, op vrijdag en zaterdag tot een bepaalde tijd.

Reserveer nu!
Bovenbar reserveren

De bovenbar (ook wel the Upper Class) is de bovenzaal van Lazaru’s. Net als De Hut kan de bovenbar iedere dag (op zaterdag tot een bepaalde tijd) afgehuurd worden. In de bovenbar passen 75 personen. De bovenbar is bereikbaar via de trap in Lazaru’s en heeft een eigen bar en eigen rookruimte. Aangezien de bovenbar een wat kleinere en huiselijke zaal is, is deze meer geschikt voor borrels en de wat kleinere feestjes.

Reserveer nu!
Borrel in Laza

Wil je het liefst je borrel of verjaardag vieren in Lazaru’s? Ook dat is mogelijk, alleen kunnen we geen besloten activiteiten toelaten. De mogelijkheden zijn dan ook wat beperkter in vergelijking met De Hut en de bovenbar, maar uiteraard kijken we graag hoe we je het beste kunnen helpen als je in het gezelligste rockcafé van Leiden een borrel wil organiseren.

Reserveer nu!
Floorplans

Live optredens

Wil jij met je band optreden in Lazaru’s? Neem dan contact op met Wouter. Optredens worden meestal op vrijdagen en zaterdagen gedaan. Lazaru’s beschikt in principe over een volledige backline, minus tops en breakables, maar alles wat je zelf mee wilt nemen kan je natuurlijk gewoon gebruiken. Honderden muzikanten gingen je voor. Kickstart je carrière als rocker in Laza!


Bedrijfsleiding

Wouter Vermeulen

Bedrijfsleider
;