De Hut van Ome Henne

Hét feestcafé van Leiden
Jouw kroeg in de Leidse binnenstad

De Hut van Ome Henne is één van de meest gezellige kroegen in de binnenstad van Leiden. Op zaterdag staat de tent altijd vol tijdens de discoavond. Doordeweeks zien we afwisselend studenten, quizzers, muzikanten en heel veel ander gezellig volk. Elke avond is er wat anders te doen en wil je zelf een keer feestje geven, ook dat kan!

Pijpenla in Leiden

De Hut van Ome Henne - Leiden - bar - kroeg - café - floorplanDe Hut is een typische pijpenla en ligt in het centrum van Leiden, vlakbij de Beestenmarkt en op loopafstand van Leiden Centraal Station. Ons café is ingericht met een lange bar met meerdere tappunten, daar tegenover een paar tafeltjes langs de muur en achterin de dansvloer, mét paal. Uiteraard is er een rookruimte. In het weekend kun je binnendoor naar Lazaru’s en op zaterdagavonden is er een bewaakte garderobe.

Zaalverhuur

De Hut van Ome Henne - Leiden

Wil je zelf een feestje organiseren, zoals je verjaardag, je afstudeerborrel of een evenement van je studentenvereniging? Dat kan! Afhankelijk van de dag is exclusieve toegang voor jouw gezelschap mogelijk. Wil je wat speciaals, zoals een bepaald drankje of helemaal los gaan met versiering? Alles is bespreekbaar. Op deze pagina lees je meer over de verhuurmogelijkheden.

Openingstijden

Leiden kent een deurtijdenbeleid, waardoor in de hele stad horecalocaties gebonden zijn aan specifieke eindtijden waarop je nog naar binnen mag. Vaak gaat de avond (of liever, de nacht) binnen nog wel even door, maar er mogen dan geen nieuwe mensen meer naar binnen. De deurtijden voor De Hut:

  • Zondag tot en met donderdag: alleen geopend op aanvraag
  • Vrijdag en zaterdag: 20.00 – 02.00 uur
01
apr

Popquiz

19 mei is het weer tijd voor de volgende Popquiz, deze keer een ‘makkelijke’ variant...

Read More