Kerstdagen

Kerstdagen

Met de feestdagen voor de deur is het tijd om jullie alvast in te lichten over ons fabeltastische kerstprogramma!
Om vooraf maar de technische vragen te beantwoorden: We gaan iedere dag open en dicht op de gebruikelijke tijden. Behalve oudjaarsavond, dan zijn de deuren tot 4u open, maar je zorgt maar gewoon gezellig dat je er eerder bent met je luie kut.

Vrijdag 23 december trappen we af met de #Kerstmerdsz! Een merdsz metal-santaop een vrijdag? Met deze magische dagen moet dat gewoon kunnen!

Zaterdag 24 december is het én een zaterdag, én kerstavond! Als dat geen rede is om te drinken?

Zondag 25 december zijn we natuurlijk gewoon open om jullie te vermaken tijdens een eenzame kerst of om jullie op te vangen na alle familieverplichtingen en jullie de gewenste kater te bezorgen voor de eventuele schoonfamilieverplichtingen die er nog aankomen

Maandag 26 december zijn we ook open. Na dagen van zuipen en kerstige avontuurtjes is dit het moment al je verhalen te delen onder het genot van, uiteraard, een biertje

Dinsdag 27 december is er niet zo heel veel bijzonders, maar we zijn wel gewoon open, en je bent nu toch al 4 dagen aan het zuipen, waarom maak je er geen 5 van?

Woensdag 28 december is het weer tijd voor het jaarlijkse #Kerstdiner! Kom genieten van een heerlijk 3-gangen diner en zet je zuipstreak door! Inschrijven kan aan de bar van de Lazaru’s voor het luttelige bedrag van 10 pieken

Donderdag 29 december is het gewoon metalavond in de Lazaru’s, dus als je in bent voor een dosis Kerstmetal, is dit je moment

Vrijdag 30 december voelt een beetje als ‘de dag voor’, maar het is wel gewoon een vrijdag, dus jullie weten allemaal toch wel dat we jullie gewoon gaan zien aan de bar

Zaterdag 31 december, het moment waar het allemaal naar toeleeft, de kers(t) op de taart, de klap op de letterlijke vuurpijl, en minstens de 9e dag dat je aan het drinken bent. Oud en nieuw op een zaterdag! Een doldwaze achtbaan van emoties, shotjes, bier en slechte beslissingen. Hier moet je bij zijn! Want met een beetje geluk ben jij wel iemands slechte beslissing van de avond, en dat kan je jezelf toch niet ontnemen?

share

Recommended Posts