The Upper Class

Metal in Leiden
Hoog boven de bruine gewelven van Rockcafé Lazaru’s en De Hut van Ome Henne vind je een bijzondere locatie. Geheel afgeschermd van de perikelen in het normale leven en onttrokken van het dagelijks geweld van gewone stervelingen, huist hierboven een unieke soort muziekliefhebbers, voor wie distortion, empatische ritmes en vigoreuze vocalen hun dagelijks levenselixer zijn.

“Over smaak valt wel te twisten!”, riepen ze in koor, terwijl ze neerbuigend vanuit deze metal-hel naar beneden tuften op die kansloze pauper met een veel te toffe Bono-bril. Ja mensen, deze populatie schaarschuwe schandknapen weet wel wat goed is voor de wereld.

Metal of je leven

The Upper Class is de bovenbar van Laza. Op zaterdagavond is deze ruimte geopend en luister je hier naar de fijnste en hardste metal-knallers die je je kunt voorstellen. De rest van de week is deze bar niet in gebruik en daardoor een uitstekende ruimte om af te huren voor de kleinere partijtjes tot ongeveer 75 man. De bovenbar beschikt over een eigen rookruimte.