Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Kerstmerdsz!

Vrijdag 21 december presenteren wij met trots de 4e kerstmerdsz, a.k.a. de merdsz der merdszen! En dat op een vrijdag? O jazeker!

Eens in de zoveel tijd wordt dit enerverende evenement georganiseerd met als insteek dat jullie even vergeten dat jullie school, een baan of andere verplichtingen hebben en gewoon doen alsof het een zaterdag is. De consequenties van deze fantastbare avond voor de dag erna lossen we als volwassen mensen die dag dan wel weer op, gezien het deze keer op een vrijdag is, zou dat sowieso geen probleem moeten zijn.

Maar laten we niet vergeten dat dit een Super Zaterdag is!
Om jullie een handje te helpen de dag erna gaan we gewoon weer eens ouderwets om 21.00 uur beginnen met de kroeg onveilig maken. Het supere van deze avond is dat de muziek in jullie handen ligt! We zullen ieder half uur van muziekstijl wisselen en jullie mogen de muziekstijlen kiezen. Aan de hand van de onderstaande poll kunnen jullie de muziekstijl van het eerste uur kiezen. Daarna kunnen jullie gebruiken maken van een fabeltastisch stem systeem wat op de avond zelf aanwezig zal zijn om de muziekstijlen te kiezen.

Het werkt alsvolgt;

Wij hebben voor jullie drie verschillende heerlijke alcoholische versnaperingen geregeld in de vorm van een shotje. De shotjes zullen in verschillende kleuren zijn en voor het schappelijke prijsje van €1,- over de toonbank gaan. Wij zullen jullie gedurende de avond ieder half uur drie muziekstijlen als keuzes geven. Iedere muziekstijl zal gelinkt zijn met een kleur en dus ook met een shotje, bestel jij het bijbehorende shotje dan krijgt die muziekstijl een stem. Na een half uur wint de muziekstijl met de meeste stemmen, gaan wij die stijl gedurende het daaropvolgende half uur voor jullie draaien en krijg je weer drie nieuwe keuzes! Uiteraard mag iedereen zo vaak stemmen als diegene wil.

Kortom; shotje bestellen is stemmen op een muziekstijl!

Het klinkt misschien allemaal moeilijker dan dat het is, dus laat het even bezinken. We zien jullie 21 december met veel kerstig liefde en veel merdsz!

Kusjes!

Start

21 december 2018 @ 21:00

End

22 december 2018 @ 04:00

Website

https://www.facebook.com/events/489874044835680/

Location

Rockcafé Lazaru’s
Nieuwe Beestenmarkt 32
Leiden, 2312 CH Nederland

Phone

071 512 2849

Website

http://rockcafelazarus.nl/

Organisator

Rockcafé Lazaru’s
Telefoon:
071 512 2849
E-mail:
info@rockcafelazarus.nl
Website:
http://rockcafelazarus.nl/

Share this Event