Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Indielectualiteit

Indielectualiteit is een netwerk waarin Nederlands Indie-bands hun fanbase en netwerk delen om samen een groter publiek te bereiken en meer te kunnen spelen.
Eén tour, zeven steden, acht podia en negen bands. Op elk van deze avonden presenteert Indielectualiteit drie vette bands met op deze avond:

Mo Bedick
Mo Bedick uit Leiden omarmt de term lo-fi. De met reverb overgoten muziek doet denken aan andere Hollandse kost, the Homesick of Rats on Rafts zijn duidelijk terug te horen. De slackers laten soms de halve liters bier door de muziek razen om dat af te wisselen met het kalmerende gevoel van een stevig gevulde joint.

Taveneer
Taveneer komt uit de Waalstad Nijmegen. De band vindt zich ten midden van het indie spectrum met een combinatie van toegankelijke popsongs en muzikaal vernuft. Verwacht de helden van Taveneer terug te horen: Moss, Spoon en The War On Drugs.

The Fiscus
De vrienden die de band The Fiscus vormen komen uit onze geliefde hoofdstad. The Fiscus heeft het talent om zowel vrolijk als ruig te zijn, zowel rammelend te klinken en toch strak te spelen en om swing en punk samen te kunnen voegen. De muziek doet menig kenner al snel denken aan bands zoals The Libertines en The Disctricts, en dat zijn geen verkeerde vergelijkingen.

Date

22 september 2018

Time

20:00

Website

https://www.facebook.com/events/669643043396277/

Location

Rockcafé Lazaru’s
Nieuwe Beestenmarkt 32
Leiden, 2312 CH Nederland

Phone

071 512 2849

Website

http://rockcafelazarus.nl/

Organisator

Rockcafé Lazaru’s
Telefoon:
071 512 2849
E-mail:
info@rockcafelazarus.nl
Website:
http://rockcafelazarus.nl/

Share this Event