Van februari naar maart – Laza-agenda

20160224 Valentijnsmerdsz

Er is de komende tijd weer genoeg te doen in ons pitoreske Lazarusje.Vanavond is er natuurlijk weer zoals gewoonlijk een fabeltastische zaterdagavond maar er is nog meer. Aankomende woensdag pakken we door met de Valentijnsmerdsz, oftewel nog een zaterdag midden in de week waar de shotjes weer rijkelijk zullen vloeien en de boybands en disco weer nonchalant afgewisseld met gitaarmuziekjes. Vergeet niet op de event-pagina te stemmen op het genre voor het eerste uur. Hoewel we het gevoel beginnen te krijgen dat de Proclaimers niet meer van de gestoten kan worden.

De zaterdag daarop hebben we een heerlijk culinaire bierproeverij waar je menig biertje mag aflebberen. En dat allemaal voor het luttele bedrag van vijf ekkies. Schrijf je dus snel in bij ons aan de bar. Maar dan zijn we nog niet klaar! Diezelfde zaterdag wordt vervolgens omgezet naar niks minders dan de zesde editie van Diede’s Boerenrock Avond! Na de meer dan geslaagde voorgaande edities mag je ook deze niet missen!

Eenmaal aangekomen bij maart gaan we gelijk los op donderdag de derde met weer een editie van de Lazajam onder leiding van Joost van der Graaf. Dus kom lekker blèren of pak die gitaar, bas, drumstokken, tamboerijn of koebel op en kom lekker herrie maken.

Vrijdag de vierde begint dan eindelijk Live en Lazaru’s 2016 weer met de eerste voorronde. Dus zin in een avondje livemuziek of wil je medeverantwoordelijk zijn voor een rechtvaardige publiekswinnaar, kom dan vooral langs!

De programmering:

  • 20.15 uur: Devster
  • 21.00 uur: Temple Renegade
  • 21.45 uur: Fields Of Steel
  • 22.30 uur: Refill
  • 23.15 uur: Kayamata
  • 0.00 uur: Scooter Boy and The Hitmachine

Genoeg te doen dus! Uiteraard is er nog veel meer, maar dit zal ons voorlopig wel even zoet houden.

share

Recommended Posts