Het populairste sportteam van Leiden

De Beste Derde Helft in De Hut van Ome Henne - Leiden

Zes geselecteerde sportteams uit de regio Leiden gaan tussen 12 februari en 8 april met elkaar de strijd aan. Dit keer niet op het speelveld, maar in een uitgaansgelegenheid. Na de eerste en tweede helft op het veld, wordt De Beste Derde Helft afgetrapt in De Hut van Ome Henne.

Elk team is geselecteerd door het bestuur van de desbetreffende sportvereniging op basis van populariteit en teamspirit. Voor elk team stelt De Hut van Ome Henne zijn locatie een avond beschikbaar. De teams moeten hun populariteit bewijzen door zoveel mogelijk vrienden en fans op hun derde helft te krijgen.

Welk team wint, wordt op zaterdag 16 april door 3FM-deejays bekendgemaakt tijdens het grootste sportfeest van Nederland in Studio A12 bij Utrecht. Het populairste team van Leiden gaat naar een feestweekend in en rondom Walibi Village, dat speciaal voor sportteams is georganiseerd.

De strijd om De Beste Derde Helft wordt 12 februari gestart door de Heren van Diok 3.

share

Recommended Posts