Duizend euro voor een goed idee!

Duizend euro voor een goed idee

Droom jij van een bad met duizend euromunten di erin? Wil jij je bankrekening weer eens laten lachen? Wil jij gewoon duizend euro cash winnen? Het kan! De Hut van Ome Henne organiseert namelijk een wedstrijd met fantastische prijzen. Als hoofdprijs win je duizend euro cash! Als tweede prijs win je een fust bier. En jawel, dat is vijftig liter vloeibaar goud. De derde Noble prijs is een avond mee met Barry Badpak: backstage zijn, het optreden bekijken, chillen met leeftijdsgrens drie Leidse fenomenen én gratis drankjes! Het enige wat je nodig hebt, is een goed idee.

Hoe kun je daar kans op maken? Bedenk alleen (of met een team/dispuut/cordial/groep/vereniging/etc.) een plan voor een supervette (zaterdag)avond in De Hut van Ome Henne en wholesale mlb jerseys zorg dat het barpersoneel niet meer tot twee uur ‘s nachts hoeft te wachten tot de kroeg vol stroomt. Breng het leven voor twee uur op een zaterdagavond terug in de Hut. Alles mag, alles kan Ask en alles valt cheap jerseys te regelen. Think Bandcoaching outside the box want geen idee is gek genoeg. Van drankjes tot entertainment en van personeel San Francisco 49ers Jerseys tot aan de muziek. Jij bent in charge! Enthousiast? Stuur jouw idee dan zo snel mogelijk op naar onder vermelding van DE HUT VOOR 02:00.

Ieder goedgekeurd idee zal uitgevoerd Segal worden, nadat alle ideeën zijn uitgevoerd zal er een winnaar bekend gemaakt worden. Een rondfietsend aapje dat shotjes brengt is wellicht niet mogelijk, maar voor alle andere ideeën staan we open. Verras ons en wie weet win jij binnenkort die welverdiende flappen of een van de andere prijzen!

Check het Facebook-event voor informatie en de voorwaarden en meld je aan!

share

Recommended Posts