Bandcoaching

Live en Lazaru's finale 2010

Nieuw bij het muziekcollectief: bandcoaching! Speel jij in een wholesale jerseys band of speel jij wel maar heb je weinig bandervaring? Schrijf je dan nu i in via de site van het muziekcollectief. Bandcoaching wordt begeleid door Joost van der Graaf.

Joost van der Graaf Noble (1973) is al ruim een kwart cheap nba jerseys eeuw actief als bassist bij wholesale nfl jerseys vele bands en cheap jerseys free shipping artiesten. Hij heeft zich naast de gangbare muziekstijlen gespecialiseerd in progressieve rock en metal. In de jaren negentig was hij bassist en zanger bij de succesvolle underground band Creepmime. Vandaag de dag is hij vooral druk met de bands I CHAOS en Dew-Scented, die leeftijdsgrens wereldwijd albums uitbrengen. Met Creepmime deed hij in 1996 zijn eerste Europese tournee. Met Dew-Scented heeft hij zojuist zijn derde gedaan en zal hij in z 2014 Japan bezoeken voor een aantal shows. Van Zowel I CHAOS als Dew-Scented zal in 2014 een nieuw album uitkomen.

Naast al dit stevige werk heeft Joost een grote liefde voor oude funk en blues. Met de gelegenheidsformatie Bald As Love brengt hij 2010 samen met kornuiten Heyn Linger en Martijn Groen een eigen interpretatie van het werk van Jimi Hendrix ten gehore.

share

Recommended Posts