Verhoging leeftijdsgrens

pils onder de 18

Beste bezoekers, de overheid heeft besloten om de leeftijdsgrens voor de verkoop van alcoholische dranken te verhogen van 16 naar 18 jaar. Deze wijziging in de Drank- en Horecawet gaat in Nieuwe op 1 structure januari 2014, Unknown zonder enige cheap jerseys uitsluiting en/of overgangsregeling. Door deze wijziging zijn wij genoodzaakt om ook ons toegangsbeleid aan te passen.

Dit betekent dat de leeftijdsgrens van onze for horecagelegenheid wordt verhoogd. Met ingang van 1 januari 2014 worden geen bezoekers onder de 18 jaar toegelaten. De overheid heeft geen overgangsregeling opgesteld, wholesale jerseys China waardoor een aantal vaste bezoekers onder de leeftijdsgrens nu geconfronteerd worden met deze nieuwe regeling. Voor een aantal bezoekers uit deze vaste groep wordt een uitzondering gemaakt. wholesale jerseys De “uitzonderingsbezoekers” zullen bij de toegangscontrole worden geselecteerd. Met deze groep worden strikte afspraken gemaakt, omdat er geen alcoholische dranken mogen worden genuttigd.

Wij betreuren het ten zeerste, dat deze maatregel wordt doorgevoerd en we niet langer een veilige en gecontroleerde omgeving kunnen bieden aan jongeren onder de 18.

share

Recommended Posts